Ressurspersoner

Vårt mål som ressurssenter er å legge til rette for personer og prosjekter som kan bidra til å belyse relevante tematikker med kunnskap og troverdighet i en rekke ulike medier og på diverse plattformer.

Truls Olufsen-Mehus

SAMFUNSDEBATTANT OG FOREDRAGSHOLDER

Truls er en engasjert samfunnsdebattant med politisk erfaring og et sterkt engasjement for å opplyse storsamfunnet om "skeiv teori". Skeiv teori handler blant annet om å tilsidesette biologiske realiteter og omdefinere familieinstitusjonen.

Tone Lise Gustavsen

FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Tone Lise har 20 års erfaring med seksual- undervisning for ungdom på skoler og i samtaler. Hun er brennende engasjert i tematikken fra et kristent ståsted og har skrevet boken "Drømmen om varig kjærlighet" som nå er tilgjengelig i en oppdatert utgave.

Marianne Brattgjerd

​​​PHD, SYKEPLEIER OG SAMFUNNSDEBATTANT

Marianne er sykepleier med doktorgrad og har vært engasjert i samfunnsdebatten rundt den nye forståelsen av kjønn. Brattgjerd har en solid akademisk tilnærming til tematikken og skrevet slagkraftige innlegg i forskningsmedier og ...

Kjell Skartveit

SAMFUNNSDEBATTANT, LEKTOR OG FORFATTER

Kjell har i flere år undervist om radikale endringer i samfunnet og skrevet den kjente  og høyst relevante boken "Normløst". 

Få kan like mye som Kjell om de politiske vedtakene, lovendringer og hvilken retning normene er på vei...

Peter Risholm

​​​​SAMFUNNSDEBATTANT, SKRIBENT OG FOREDRAGSHOLDER

Peter Risholm har en skarp penn som har ført til at de største avisene flere ganger har trykket hans svært treffende artikler. I 2021 hadde Peter den nettsaken som ble mest delt om temaet "pride" i hele landet.  Titusenvis av nordmenn ble..

Ola Nordmann

​​​PHD, SYKEPLEIER OG SAMFUNNSDEBATTANT

Lorem ipsum er opprinnelig et lettere redigert utdrag fra De finibus bonorum et malorum av Cicero. Opprinnelig begynte avsnittet: Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit. Lorem ipsum er opprinnelig...

Våre ressurspersoner

Våre dypt engasjerte ressurspersoner besitter relevant kompetanse og erfaring, med solid formidlingsevne og frimodighet til å fremme saker på en kunnskapsrik og inspirerende måte.

​Personene representerer seg selv i sin formidling, og står ikke ansvarlig for hverandres standpunkter og utsagn. Ressurspersonene våre kan inviteres direkte, eller ved forespørsel til Kristent Ressurssenter.

Våre prosjekter

Vår prosjektstøtte handler om å bidra med ressurser til tiltak som er i tråd med vår formålsparagraf og vårt verdidokument. Flere forfattere er oppført som ressurspersoner. Vi leter etter flere aktuelle prosjekter som kan støttes, og personer som vil og kan bidra på sin måte.

​Kontakt oss gjerne for en samtale eller tips oss om prosjekter som kan være aktuelle å støtte.
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!