Tone Lise Gustavsen

Forfatter og foredragsholder
Tone Lise har 20 års erfaring med seksual- undervisning for ungdom på skoler og i samtaler. Hun er brennende engasjert i tematikken fra et kristent ståsted og har skrevet boken "Drømmen om varig kjærlighet" som nå er tilgjengelig i en oppdatert utgave.

Hun er en levende og inspirerende formidler som treffer nerven i sitt budskap. Basert på eget liv og erfaringer tør hun å utfordre, oppmuntre og motivere til forandring og livshelbredende valg. Hun snakker mye til ungdom, men treffer ett bredt publikum i alle aldre.

Litt om meg

Jeg har vært lykkelig gift i 32 år, og sammen har vi seks barn. Tidligere har jeg jobbet som lærer, selger og interiørarkitekt, men innså tidlig at min lidenskap ligger i å hjelpe mennesker med hjertes interiør; det indre menneske.Gjennom flere tiår har jeg jobbet med relasjonskompetanse på ulike felt, og tilbyr rådgivning og samlivskurs for enkeltmennesker og familier. Sammen med min mann har vi startet menigheten Frisk, for å hjelpe mennesker til en sunn tro og en frisk livsstil. Både som pastor, foredragsholder og forkynner, vil jeg inspirere til et ekte og autentisk liv i etterfølgelse av Jesus Min motivasjon er å være en av dem som hjelper neste generasjon å navigere gjennom en jungel av mer eller mindre viktige valg. Min drøm er å se sunne familier, solide ekteskap og oppreiste ungdommer.

Jeg har utarbeidet gruppearbeidet OPPREIST for jenter og gutter i ungdomsskolealder, og driftet samtalegrupper for Blå Kors Norge. Nå holder jeg foredrag for foreldre og ungdommer på ulike skoler om ungdomsrelaterte temaer som kjærester, trofasthet, sex og identitet. Selvfølelse spiller en avgjørende rolle i unges psykiske helse, og et dårlig selvbilde kan være en kilde til senere psykiske lidelser. Ved å hjelpe unge med å bygge identitet og selvforståelse, gir vi dem verktøyene de trenger for å reflektere over livet, utvikle sunne holdninger og stå oppreist for seg selv og andre.

Vår tids samfunn stiller store krav og gir andre påkjenninger enn tidligere tider. Krav om effektivitet, fleksibilitet, mestring, kontroll, mening og identitet har økt drastisk innen alle områder av samfunnslivet. Forsøk på å etterleve kravene resulterer ofte i negativt stress og dyp maktesløshet. Sex- opplysningen bombarderer unge menneskers sinn i stadig flere kanaler. Det er viktigere enn noen gang å endre unge menneskers forståelse av sunn seksualitet. Jeg tror på en folkebevegelse av renhet og verdighet, gjennom å opplyse om at Guds standard er verdt å følge. Derfor har jeg skrevet boken «Drømmen om varig kjærlighet» Denne boken har til hensikt å skape større gudsfrykt og mobilisere mot, overbevisning og kraft til å stå imot forventningspress. 

Her er noen temaer som jeg har forelest over de siste årene:

  • Relasjoner og sex
  • Selvtillit og identitet
  • Kommunikasjon og konfliktløsning
  • Drømmen om varig kjærlighet

Beskrivelse av boken "Drømmen om varig kjærlighet"

Alkohol, sex og depresjon i skjønn forening – dette kan være hverdagen til dagens ungdom.

Vet du hva? Ingen er perfekte, og det kommer vi aldri til å bli. Gud elsker oss likevel! Boken ble skrevet for å vise deg hva du virkelig er verdt. Den inspirerer deg til å nyte livet og bli skikkelig forelsket. Med forelskelsen forsvinner ofte vår sunne fornuft, og vi trenger å sjekke ut våre holdninger til sex og påvirkningen kjæresteforholdet får på andre vennskap. Dette er en ærlig og åpen bok hvor forfatteren deler av sine erfaringer og sitt hjerte, for at du som tenåring skal leve livet til det fulle.

Boken er for ungdom og unge voksne som utrustes til å ta valg som de kan være stolte av som voksne. Valg som de kan fortelle sine barn og barnebarn om- virkelige gode valg som varer livet ut.

Forfatter: Tone Lise Gustavsen​

Boken kan kjøpes her

Drømmen om varig kjærlighet
vennskap, dating og sånn

Heftet / 2013 / Bokmål
 
Ved bestilling send mail til: tlg@kressurs.no

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og siste nytt!
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!