Tone Lise Gustavsen

Forfatter og foredragsholder
Tone Lise har 20 års erfaring med seksual- undervisning for ungdom på skoler og i samtaler. Hun er brennende engasjert i tematikken fra et kristent ståsted og har skrevet boken "Frihet og ren sex" som nå er utsolgt og etterspurt.

Tone Lise er en levende og visuell formidler som treffer nerven i sitt budskap, enten publikum er eldre godt drevne Bibel-leser eller unge mennesker uten noe forkunnskaper om det kristne bud og levesett.

Litt om meg

Tone Lise har vært gift i 30 år og er mor til seks barn. Hun har jobbet som lærer, selger og interiørarkitekt, men tidlig forstod hun at hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker med hjertets interiør; det indre menneske. Gjennom flere tiår har hun jobbet med relasjonskompetanse på ulike felt, og tilbyr rådgivning og samlivskurs for enkeltmennesker og familier. Sammen med sin mann har hun startet menigheten Frisk, for å hjelpe mennesker til en sunn tro og en frisk livsstil. Både som pastor, foredragsholder og forkynner, er hun en inspirator av de sjeldne. Basert på eget liv og erfaringer tør hun å utfordre, oppmuntre og motivere til forandring og livshelbredende valg. Hun vil være en av dem som hjelper neste generasjon å navigere gjennom en jungel av mer eller mindre viktige valg. Hun drømmer om sunne familier, solide ekteskap og oppreiste ungdommer.

Tone Lise har utarbeidet gruppearbeidet OPPREIST for jenter og gutter i ungdomsskolealder. I den anledning har hun driftet samtalegrupper for Blå Kors Norge. Ofte holder hun foredrag for foreldre og ungdommer på ulike skoler om ungdomsrelaterte temaer som kjærester, trofasthet og sex. I senere tid har det vært nødvendig å undervise foreldre om hvordan vi snakker med tenåringen om kjærester og sex samt kjønnsidentitet. Tone Lise er engasjert i å forebygge dårlig selvfølelse hos unge, da dette viser seg å være grobunn for psykisk lidelse senere i livet. Gjennom å bygge identitet og selvforståelse, utruster hun unge til å reflektere over eget liv, skape gode holdninger og ta sunne valg.

Tone Lise har skrevet boken «Frihet og ren sex» Denne boken har til hensikt å skape større gudsfrykt og mobilisere mot, overbevisning og kraft til å stå imot forventningspress. Vår tids samfunn stiller store krav og gir andre påkjenninger enn tidligere tider. Krav om effektivitet, fleksibilitet, mestring, kontroll, mening og identitet har økt drastisk innen alle områder av samfunnslivet. Forsøk på å etterleve kravene resulterer ofte i negativt stress og dyp maktesløshet. Sex- opplysningen bombarderer unge menneskers sinn i stadig flere kanaler. Det er viktigere enn noen gang å endre unge menneskers forståelse av sunn seksualitet. Hun tror på en folkebevegelse for renhet og verdighet, gjennom å opplyse om at Guds standard er verdt å følge.

Beskrivelse av boken "Frihet og ren sex"

Alkohol, sex og depresjon i skjønn forening – dette kan være hverdagen til dagens ungdom.

Vet du hva? Ingen er perfekte, og det kommer vi aldri til å bli. Gud elsker oss likevel! Boken ble skrevet for å vise deg hva du virkelig er verdt. Den inspirerer deg til å nyte livet og bli skikkelig forelsket. Med forelskelsen forsvinner ofte vår sunne fornuft, og vi trenger å sjekke ut våre holdninger til sex og påvirkningen kjæresteforholdet får på andre vennskap. Dette er en ærlig og åpen bok hvor forfatteren deler av sine erfaringer og sitt hjerte, for at du som tenåring skal leve livet til det fulle.

Forfatter: Tone Lise Gustavsen​

Booken kan kjøpes her

Frihet & ren sex
vennskap, dating og sånn

Heftet / 2013 / Bokmål

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og siste nytt!
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!