Personvernregler for Kristent Ressurssenter

Sist oppdatert: 08.02.2024

Kristent Ressurssenter (heretter kalt "vi", "oss" eller "vårt") er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere (heretter kalt "du", "dine" eller "bruker"). Disse personvernreglene beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår hjemmeside, bruker våre tjenester eller kommuniserer med oss.

1. Innsamling og bruk av personopplysninger

1.1. Skjemautfylling og henvendelser:

 • Når du fyller ut skjemaer på vår hjemmeside eller sender oss henvendelser via e-post, kan vi samle inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Melding
 • Disse opplysningene brukes utelukkende til å svare på dine henvendelser og gi deg den etterspurte informasjonen. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lover om personvern.

1.2. Nyhetsbrevpåmelding:

 • Hvis du velger å melde deg på vårt nyhetsbrev, samler vi inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • E-postadresse
 • Disse opplysningene brukes til å sende deg vårt nyhetsbrev og annen relevant informasjon om Kristent Ressurssenter. Vi bruker MailPoet-tjenesten til å administrere utsendelsen av nyhetsbrev, og dine personopplysninger deles ikke med andre tredjeparter uten ditt samtykke.

2. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er påkrevd av loven eller i samsvar med disse personvernreglene.

3. Informasjonskapsler og analyseverktøy

Vi bruker informasjonskapsler og analyseverktøy, inkludert Google Analytics, Facebook Pixel og Google Ads, for å samle inn anonymisert informasjon om hvordan besøkende samhandler med vår hjemmeside. Denne informasjonen brukes til å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse markedsføringskampanjer.

4. Markedsføring

Vi kan bruke remarketingstjenester, inkludert Facebook, Instagram, TikTok og andre kanaler, for å markedsføre våre tjenester til tidligere besøkende på vår hjemmeside. Vi deler ikke personopplysninger med disse plattformene uten ditt samtykke.

5. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon når som helst. For å utøve dine rettigheter eller hvis du har spørsmål om vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss via e-post post@kressurs.no eller telefon +47 916 27 770.

6. Endringer i personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere disse personvernreglene etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår hjemmeside, og datoen for siste oppdatering vil bli revidert.

7. Aksept av personvernreglene

Ved å bruke våre tjenester eller besøke vår hjemmeside, samtykker du i vår innsamling og bruk av dine personopplysninger i samsvar med disse personvernreglene.

Dersom du ikke samtykker til disse betingelsene, ber vi deg vennligst om å ikke bruke våre tjenester eller gi oss personopplysninger.

For spørsmål eller bekymringer om vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss via e-post post@kressurs.no eller telefon +47 916 27 770.

© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!