Marianne Brattgjerd

​​​PhD, samfunnsdebattant og foredragsholder
Marianne er en anerkjent samfunnsdebattant og foredragsholder med doktorgrad. Hun har de siste årene engasjert seg i en rekke viktige samfunnsspørsmål, inkludert kjønnstematikken, og har bidratt med innsiktsfulle artikler i forskningsmedier og nasjonale aviser.

Hun mottar svært gode tilbakemeldinger på sine foredrag og besitter en troverdighet og metodikk som er høyt verdsatt. Marianne skiller seg ut med sin evne til å formidle komplekse temaer på en måte som er tilgjengelig og lett forståelig for et bredt publikum.

Litt om meg

Jeg er gift og har tre barn i alderen 15 til 19 år. Min utdanningsbakgrunn omfatter en grunnutdanning i sykepleie, en mastergrad i helsevitenskap, og en doktorgrad i profesjonspraksis. De siste tolv årene har jeg arbeidet i universitetssektoren, men nå innehar jeg en kombinert stilling ved Nord Universitet og Kristent Ressurssenter.

Mitt hovedfokus er å utforske samfunnets utfordringer ut fra en idehistorisk kontekst. Jeg er spesielt opptatt av å påpeke inkonsekvensen i det sekulære verdensbildet, samt argumentere for at det kristne verdensbildet gir et solid og helsefremmende fundament for individer og samfunnet.

I mine forelesninger bruker jeg kunnskap fra ulike vitenskapelige fagområder, idehistorie og det kristne livssynet for å styrke egne argumenter. Hovedmålet mitt er å dele kunnskap og inspirere andre til å leve i sannhet og kjærlighet. Dette er veien til ekte samfunnsendring.

Her er noen temaer som jeg har forelest over de siste årene:

  • Kjønnsideologi
  • Pride
  • Kvinneundervisning
  • Psykisk helse

 

 

 


Utvalg av publikasjoner:

Tekster bak mur er tilgjengelig på Samlivsrevolusjonen: https://www.samlivsrevolusjonen.no/author/mari/

 

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og siste nytt!
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!