Kjell Skartveit

SAMFUNNSDEBATTANT, LEKTOR OG FORFATTER

Kjell har i flere år undervist om radikale endringer i samfunnet og skrevet flere bøker, deriblant "Normløst" og "Kristen tro og politisk tenkning".

Få kan like mye som Kjell om de politiske vedtakene, lovendringer og hvilken retning normene er på vei her til lands.

Kjell er en foredragsholder med mye kunnskap å dele som vil engasjere og motivere.

Litt om meg

Kjell har lenge vært opptatt av verdispørsmål, hva som ligger til grunn for vårt samfunn, hvordan det er i endring, og hva som fremstår som faretruende for ivaretakelsen av demokratiet i vår tid. Han har skrevet flere bøker, han er en aktiv samfunnsdebattant, foredragsholder og en dyktig formidler.

Beskrivelse av boken "Normløst"

Da partnerskapsloven ble vedtatt i 1993 med sikte på å gi homofile en trygg rettslig ramme om sine samliv, var det de aller færreste som kunne forestille seg hvor mange flere mentale, ideologiske og juridiske barrierer som ville bli brutt i årene som fulgte. Etter innføringen av den kjønnsnøytrale ekteskapsloven i 2008 har vi vært vitne til en ny seksuell revolusjon. Denne er langt mer omfattende enn den foregående, og bringer tankene hen på et tog uten bremser.

Kjell Skartveits beskrivelse av veien gjennom de politiske vedtakene er spennende som en kriminalroman, og under lesningen spør man seg stadig når det neste sosiale og etiske liket dukker opp. I dag kan en mann forlange å bli ansett som en kvinne, men det stanser ikke der: Langs ferden dukker helt nye seksuelle orienteringer og kjønnsidentiteter opp, og alt har angivelig behov for et vern mot diskriminering som i realiteten blir en krig mot normaliteten. Det handler ikke lenger om vern av seksuelle minoriteter, men om identitetspolitikk og makt.

Bøkene kan kjøpes her

Bokpakke: Kristen tro og politisk tenkning & Normløst- hvordan radikal kjønnsteori
erobret Norge

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og siste nytt!
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!