ENDELIG ER MARIANNE BRATTGJERD I GANG SOM FAGLEDER I KRISTENT RESSURSSENTER

Kristent Ressurssenter ansetter Marianne Brattgjerd – en riktig satsning!

Det er med stor glede og entusiasme for styret i Kristent Ressurssenter at Marianne Brattgjerd har takket ja til å bli ansatt i Kristent Ressurssenter. Brattgjerd går inn i rollen som fagleder innen forskning og helse i 50% stilling. 

Kristent Ressurssenter er et ideelt aksjeselskap og fungerer som en kristen tankesmie og økonomisk ressurskanal. Midlene som samles inn, går særlig til å frikjøpe enkeltpersoner, til grupperinger og prosjekter som jobber for å fremme en kristen virkelighetsforståelse angående familie og barn, kjønn og seksualitet.

– Mariannes akademiske presisjon og store kapasitet i å kvalitetssjekke og behandle forskning, studier og nye lovforslag vil bety et stort løft i Kristent Ressurssenter, sier en fornøyd styreleder Per Christian Gustavsen.

Prosjektleder Truls Olufsen-Mehus konkretiserer betydningen av å få Brattgjerd på lag: – Særlig vil hennes engasjement og kompetanse bli merkbar for alle som er opptatt av saker som handler om sannhet og kristen virkelighetsforståelse i møte med ny ideologi.” 

– Én Marianne Brattgjerd i halv stilling hos oss har potensial til å sette tallrike aktivister sjakk matt. Så betydningsfull tror jeg ansettelsen er, forklarer en begeistret Olufsen-Mehus

Hvordan er ansettelsen av en forsker og akademiker med sykepleiefaglig bakgrunn blitt mulig?

– Vi har siden starten for to år siden hatt en jevn økning i personer som bidrar med fast støtte. Etter at vi i vår lanserte nettstedet SkeivTeori.no, økte støtten betraktelig, forteller styreleder Per Christian Gustavsen. Nettstedet dokumenterer i detalj hvordan skeiv teori nå gjennomsyrer norske skolebøker.

– Vi velger nå å satse på flere ansatte, ettersom stadig flere støttespillere satser på oss. Flere gode nyheter kommer derfor snart, kommenterer daglig leder Tone Lise Gustavsen.

Brattgjerd startet 1. oktober 2023, og har allerede vært tilnærmet fullbooket til møter, foredrag og skriftlige tiltak. Selv med både Truls Olufsen-Mehus og Marianne Brattgjerd i ansettelse, er henvendelsene fortsatt så mange fra hele landet at de ikke har kapasitet til å reise over alt hele tiden for å holde foredrag eller delta i møter, selv om de gjerne vil. 

Mer støtte fra flere, nye menighetspartnere og flere ansatte er en løsning styret i Kristent Ressurssenter har tro på og jobber for.

Siste nytt fra Kristent Ressurssenter

Pride, toleranse og samfunnets veivalg

Det ropes høyt om toleranse i pridedebatten, men vet vi egentlig hva det betyr, spør Marianne Brattgjerd. Hun ser nærmere på begrepet toleranse, hvordan spenningen påvirker samfunnet og hvordan vi [...]
Les videre

Fem tips til pride-kritiske leserinnlegg

1. Pride er en politisk kamparena for voksne som kjemper for lovendringer og politiske vedtak. Pride er helt konkret definert som politisk av pride-arrangørene. Retorisk spørsmål: Bør barn være målgruppe [...]
Les videre

Boklansering: Drømmen om varig kjærlighet

Etter stor suksess og utsolgte opplag har boken “Frihet og ren sex” kommet i en ny og oppdatert versjon. “Drømmen om varig kjærlighet” utforsker temaer som vennskap, dating og relasjoner, [...]
Les videre

Tone Lise besøkte KVS Lyngdal

Tone Lise besøkte KVS Lyngdal den 7.mars. I løpet av besøket underviste hun skolens elever om Guds plan for ekteskapet, og hvorfor det kan være klokt å vente med sex. [...]
Les videre
© 2024 Kristent Ressurssenter. Alle rettigheter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå ikke glipp av siste nytt og oppdateringer fra Kristent Ressurssenter

Vi sender aldri ut spam!